Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@09:59:57 GMT

واردات مداد و مداد رنگی ممنوع شد

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۶۰۴۷۲

واردات مداد و مداد رنگی ممنوع شد

وزیر صنعت، معدن و تجارت ، واردات مداد و مداد رنگی با توجه به ظرفیت‌های تولیدی ایجاد شده به منظور تامین کل نیاز کشور را ممنوع اعلام کرد.

جمعی از تولید کنندگان مداد در کشور با ارسال نامه ای به صالحی‌نیا معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره واردات این محصول نوشتند در ماههای اخیر به واردات این محصول ارز 4200 تومان اختصاص یافته است درحالی که این محصول در کشور تولید میشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این نامه به شرح زیر است.

احتراما این نامه از طرف تولیدکنندگان مداد و مداد رنگی خدمتتان عرض می‌گردد.
پیرو نامه شماره 60/165539 حضرتعالی به ریاست محترم بانک مرکزی جناب آقای دکتر همتی معروض می‌داریم که در ردیف 6 تعرفه 96091000 مداد و مداد رنگی قبلا در ردیف کالاهای ممنوع‌الورود گروه 4 قرار گرفته و در نامه شماره 60/150010 مورخ 97/6/7 مقام محترم وزارت با شماره تعرفه 96091000 اشتباها با عنوان مغز مداد مشکی در فهرست اقلام مشمول ارز رسمی 4200 تومانی قرار گرفته بود که طی نامه شماره 60/155215 مورخ 97/6/12 مدیر کل صنایع شیمیایی و سلولوزی سرکار خانم نباتی به مدیرکل محترم برنامه‌ریزی و تنظیم بازار اشتباه فوق تصحیح گردیده (تصویر نامه پیوست) و طی نامه اخیر حضرتعالی جهت حمایت از تولیدکنندگان داخلی با گمان گروه 1 بودن به گروه 2 تغییر و اشتباه فوق استمرار یافته در صورتی که تعرفه فوق جزء گروه کالایی 4 و ممنوع‌الورود بوده است.
در جلسه مورخ 97/6/19 معاونت مدیر کل صنایع شیمیایی و سلولزی و معاونت امور اقتصادی و بازرگانی و نماینده سازمان حمایت از مصرف‌کننده، بانک مرکزی و تمامی تولیدکنندگان مفاد و مداد رنگی با شرط استمرار ممنوع‌الورود بودن واردات آن تعهدات لازم طی صورتجلسه‌ای از طرف تولیدکنندگان انجام و امضا گردیده خواهشمند است با توجه به اشراف کامل حضرت عالی در حمایت از تولیدکنندگان داخلی از این اشتباه فاحش در زمان مقتضی جلوگیری و از اشتغال بیش از 1500 نفر در کارخانه‌های داخلی حمایت گردد. با تشکر از حسن نظر وزیر محترم امیدواریم در سال تولید ملی و حمایت از کالای ایرانی بتوانیم وظیفه اجتماعی خود را به نحو احسن انجام دهیم.

ظرفیت تولیدکل مداد مورد نیاز کشور تامین شد


بنابراین گزارش، پیرو این نامه محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت با ارسال نامه ای به عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با موضوع« گروه کالایی مداد»: پیرو نامه شماره 60/165539 مورخ 1397/6/21 و با عنایت به نامه شماره 612 پ 97 مورخ 1397/6/25 تولیدکنندگان مداد داخلی در مورد ظرفیت‌های تولیدی ایجاد شده به منظور تامین کل نیاز کشور (پیوست) بدین وسیله اعلام می‌شود گروه کالایی مداد و مداد رنگی با مغزی دارای غلاف سخت کماکان 4 بوده و ممنوع است.

ابلاغ ممنوعیت واردات مداد به گمرک


بنابراین گزارش، علی معقولی مدیرکل مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه گمرک نیز با ارسال نامه ای به کلیه گمرکات اجرایی اعلام کرد: به پیوست تصویر نامه شماره 60/169752 مورخ 1397/6/27 وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص قرار داشتن مداد و مداد رنگی با مغزی دارای غلاف سخت در گروه چهارم کالایی، منضم به یک برگ درخواست تولیدکنندگان بزرگ داخلی، ارسال می‌گردد. با توجه به اینکه کالای یاد شده کمکانان در گروه چهارم کالایی قرار داشته و ورود آن به کشور ممنوع می‌باشد، لذا چنانچه دارای شرایط ترخیص و مشمول بخشنامه ردیف‌های 166 و 171 نگردد، امکان ترخیص را نخواهد داشت. مقتضی است دستور فرمایید ضمن توجه لازم، نسبت به مورد با رعایت کامل سایر مقررات اقدام نمایند./تسنیم

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۰۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از کوره‌های آتشین تا نوک تیز؛ مدادها چگونه ساخته می‌شوند؟

شاید به نظر یک ابزار ساده بیاید اما پشت ساخت هر مداد معمولی، فرآیندی پیچیده از ترکیب منابع طبیعی و نبوغ انسانی نهفته است. سفری که از درون معادن آغاز و در انتها به یک ابزار هنری و آموزشی در دستان مصرف کنندگان می انجامد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزیاتو، هسته اصلی هر مداد از مخلوطی از گرافیت ساییده شده و گل رس تشکیل می شود. نسبت گرافیت به رس، سختی مداد را تعیین می‌کند. گرافیت بیشتر، مداد نرم‌تر و تیره‌تری را می سازد. این مخلوط پس از رقیق شدن با آب، به شکل میله‌هایی درآمده و در کوره‌های آتشین پخته می‌شود تا به هسته سفت و محکم تبدیل شود.

در همین حین، چوبی برای پوشش بیرونی مداد آماده می‌شود. چوب سدار به دلیل نرمی و عطر دلنشینش انتخاب شده است. تخته‌های چوبی در تکه‌های باریک اره می‌شوند و سپس در وسط هر قطعه، شیاری برای قرار گرفتن هسته گرافیتی ایجاد می‌گردد.

پس از قرار دادن هسته در میان دو تکه چوب و چسباندن آنها به یکدیگر، مجموعه به شکل مداد درآمده و مرحله شکل دهی نهایی آغاز می‌شود. در این مرحله، مداد به فرم شش ضلعی درمی‌آید تا از لغزش آن در میان انگشتان جلوگیری شود.

بعد از رنگ آمیزی مدادها، یک سر آنها با حلقه فلزی کوچکی که پاک‌کن را در جای خود نگه می‌دارد، تزئین می‌شوند و سر دیگر آنها با دستگاه تیز کن، برای نوشتن آماده می‌گردند.

در تمام مراحل، کنترل کیفیت دقیق صورت می‌گیرد تا از عیب چوبی، مشکلات هسته گرافیتی و ناهمواری مراحل مختلف جلوگیری شود. تنها مدادهای بی‌نقص، وارد مرحله بسته‌بندی شده و از آنجا برای فروش به فروشگاه‌ها ارسال می‌گردند.

مداد ساده، حاصل یک فرآیند پیچیده است که بر پایه ترکیب منابع طبیعی و نوآوری های انسانی بنا نهاده شده است. حاصل این فرآیند، ابزاری است که در تعامل با نبوغ هنرمند یا دانش آموز، بی نهایت ایده و پیام جدید خلق می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • ۱۳ پیش تفاهم‌نامه‌ گردشگری استان فارس در نمایشگاه ایران اکسپو منعقد شد
  • از کوره‌های آتشین تا نوک تیز؛ مدادها چگونه ساخته می‌شوند؟
  • انعقاد ۱۳ پیش تفاهم‌نامه‌ گردشگری در غرفه فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس از فردا
  • خبر جدید وزیر صنعت برای بازار خودرو؛ تکلیف واردات خودرو‌های دست دوم روشن شد
  • اطلاعیه شماره یک ستاد انتخابات کشور / مهلت تبلیغات کاندیداهای مجلس اعلام شد
  • تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس از فردا آغاز می‌شود
  • پل آستر نویسنده معروف آمریکایی درگذشت